Зарегистрироваться |  Вход | Стоимость |  О нас |  Вопросы и Ответы |  Контакты  
Сайт сейчас работает в режиме постепенного восстановления после большого технического сбоя некоторые функции могут еще не работать
 
Найти   В  
  Расширенный Поиск  
 
  Вернуться к результатам поиска  
Последний вход: Вчера 
 
 
 
 
  График работы:
  ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ ВС
 Утро    
 После обеда    
 Вечер    
 Ночь              
 
 
Також розглядається часткова зайнятість з 9:00 до 14:00 с понеділка по п’ятницю. 
 
 
 

 

 
 
 
 
Няня для донечки 1рік 4міс  Вакансия No: 87411 
 
Имя работодателя: Инна Вадимовна Д. (ID: 154235)
Место работы: Днепропетровск, Жовтневый 
Размещено: Октябрь 11, 2024 
 
  Зарегистрируйтесь бесплатно и сможете связатся с работодателем напрямую  
 
  Описание работы
 
Мене звати Інна, мені 37 років, я мама двох дітей (сину 4,5 роки, доні 1 рік 4 місяці). Я заміжня, наша сімʼя мешкає у приватному секторі, район Гагаріна (поблизу НеоПлази). Я працюю вдома з компʼютера та часто відлучаюся по справам. Шукаю няню-помічницю, яка зможе забезпечувати якісний догляд, розвиток, годування та гігієну за донечкою, щоб я перебувала у впевненому спокої, що дитині з нянею добре, весело та безпечно. Я шукаю уважну, досвідчену, активну, здорову, життєрадісну жінку, віком 35-45 років. Яка полюбляє дітей та проводити час з ними цікаво, весело, грайливо та безпечно. Обов’язковим є наявність попереднього досвіду роботи з дітками схожого віку та рекомендації попередніх роботодавців. Також наявність довідок про стан здоровʼя, флюорографія тощо. Обов’язки: дотримання встановленого режиму дня, підтримка гігієни та своєчасне висадження на горщик (на протязі дня дитина без підгузка, сон з підгузком), приготування дитячої їжі та годування, вкладання спати вдень (дитина засинає самостійно), прогулянки та розвиток на протязі дня. Поки дитина спатиме: зробити заготовки для якихось цікавих поробок з дитиною; приготування їжі; машинне прання, прасування дитячих речей, розкладання їх у гардеробі; підтримка порядку та систематизація іграшок. Можливо знадобиться два рази на тиждень супровід на розвиваючі заняття. Якщо дитина захворіє, буде потрібне дотримання режиму лікування. Доня активна, грайлива, допитлива, здібна, розумна, весела та дуже чарівна манюня. Цікавиться танцювати, грати на музичних інструментах, малювати, ліпити, складати мозаїки, пазли, сортери тощо (вдома дуже багато всього для якісного розвитку дітей). Допомагає складати іграшки, готувати щось, прагне самостійно одягатися/роздягатися. Цікавиться взаємодіяти з іншими дітками. В нас є ще старша дитина, син 4,5 роки. На постійній основі відвідує приватний садочок на повний день. Але якщо він захворіє та залишиться на лікуванні вдома, бажана буде допомога одразу з двома дітьми. Іноді може знадобитися вечірня прогулянка година-півтори теж одразу з двома дітьми. Графік роботи бажано з понеділка по п'ятницю повний робочий день з 9 до 18:00. Або часткова зайнятість з 9 до 14:00. Оплата фіксована за місяць або 100 грн за годину. Якщо дітей буде двоє, оплата 150 грн за годину. Якщо Вам близько все, що я написала, буду вдячна відгуку та співпраці. 
 
 
Количество детей: 
Возраст детей: 1 - 2 года  
 
 
 
Занятость:
Без проживания, Полная занятость 
Часы работы:
40-50 часов в неделю 
Работа на срок:
3 - 12 месяцев 
Водительское удостоверение:
Да 
Автомобиль:
семья предоставляет автомобиль для работы 
 
Дата начала работы:
Октябрь 11, 2024 
Заработная плата:
120 грн./час или 20000 - 22000 грн./месяц 
Також було б добре, якщо іноді (десь раз на тиждень) є можливість запізнитися до 22:00. Додаткова оплата з 19 до 22 години погодинна та сплачуємо таксі додому. Або буває раз на 2-3 місяці бажано побути з однією дитиною або двома і на вихідних (десь з 9 до 18:00). Додаткова оплата (погодинна). Також було б добре виїжджати з нами у відпустки раз на півроку десь.
Предпочтения по курению:
Не курящий/-ая 
 
 
 
 
 
Работа и вакансии для Няни в Днепропетровске без посредников